Kako naprej ...

Spoštovani vinogradniki

Čas, ki ga moramo vsi skupaj preživljati na prav poseben način, je zaustavil tudi nekaj zastavljenih nalog DV Šentjanž.

Tako rekoč, smo v zadnjem hipu še uspešno izpeljali izbor za županovo vino. Datum izvedbe občnega zbora, katerega imamo vedno v mesecu marcu, pa je bil že toliko ogrožen z prepovedmi, da smo za skupno dobro "ostali doma".

Zadnja seja upravnega odbora je minila v še zadnjih izvedbah formalnosti, preden smo želeli predati delo novemu UO in predsedniku Drištva vinogradnikov.

Kot že rečeno, pa moramo na izpeljavo občnega zbora počakati do konca tega ne lahkega časa. Marsikaj v letošnjem letu bo drugače, tako je pod vprašanjem dogovorjena izvedba Tedna cvička. Zagotovo je, da so ustavljene aktivnosti zbiranja donacij in sponzorjev za Teden cvička v zavedanju, da je v tem trenutku skrajno neugoden čas za stvari, ki niso na prvem mestu. Vodstvo sporoča, da sledi dogajanjem in išče primeren način izpeljave 48.tedna cvička, oziroma ocenjevanja vin in podelitve titul, ki pripadajo temu dogodku.

Vsekakor pa se bodo kmalu ponovno začela dela v vinogradih, kajti narava gre svojo pot.

Želim vam prijazno pomlad, da bi tudi čas Velike noči doživeli na prav poseben način v upanju, da bo kmalu zopet tako, kot si želi vsak sam.

Renata Kuhar