• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

BUČARIADA in VINOGRADNIKI

bu3V okviru že tradicionalne Bučariade v Šentjanžu se je v letošnjem letu v izdelavo aranžmajev vključilo tudi naše društvo. Nekaj članov je staknilo glave skupaj, prinesilo buče, takšne in drugačne, in tako je nastal prečudovit detajl našega društvenega vinograda. Ker smo le vsi vinogradniki, je bilo prav, da je bil motiv povezan tudi z našim delovanjem.

Več ...

 

2. Festival modre frankinje

mf8Člani Društva vinogradnikov Šentjanž imamo kakovostna vina, ki jih z raznimi predavanji o negi vin in pridelavi grozdja tudi izboljšujemo, izjema pa ni niti sorta modra frankinja. Tako je društvo s svojimi vzorci tudi letos sodelovalo na 2. Festivalu modre frankinje, ki se je odvijal na gradu Sevnica,

Več ...

 

Košnja društvenega vinograda

Košnja v društvenem vinogradu

IMG_7058_-_Kopija

Več ...

 

Predavanje

PREDAVANJE - PRED TRGATVIJO

IMG_7094

Več ...

 

Postavitev klopotca

 pdsc_6616 DRUŠTVENI KLOPOTEC

 

Petek, 24. 8. 2012, bi lahko poimenovali nov začetek za naše društvo, saj smo postavili svoj prvi društveni klopotec. Klopotec bo drdral in klopotal ravno pri g. Milanu Jamšku, ki si je tokratni dogodek prislužil, saj je na 40. tednu cvička prejel najvišjo oceno iz društva za vino CVIČEK in bil tako tudi v ožjem izboru za kralja cvička. Za poklon klopotca pa gre zahvala članici DV Šentjanž, Ruši Kotnik, ki ga je velikodušno podarila društvu.

Več ...

 
Več člankov...