• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

17. Ostrovrharjev pohod

17._Ostrovrharjev_pohod
 

Vinogradniški pohod 2023

vinogradniki_pohod_2023_plakat
 

Cvičkarija 2023

Pozdravljeni.

 

Kot že veste, se ta vikend v Novem mestu odvija 51. Teden cvička. Že kar nekaj let pa poteka tudi tekmovanje za Cvičkovo princeso. Letos nas na tekmovanju zastopa Ana Marija Bunderšek. 

Več ...

 

Koncert pevcev DV Šentjanž

3_Pevci_DV_entjanKar nekaj težav in problemov smo imeli s praznovanjem 10-te obletnice prepevanja v društvu vinogradnikov Šentjanž. Kar težka je bila uskladitev datumov z nastopom gostov na obletnici. To je bilo pred dvema letoma. Vse je bilo že dogovorjeno, datum, ura, protokol ... Ampak ta presneta korona, ta nam je zagrenila življenje. Pa kaj hočemo, narava je bila močnejša od nas.

Več ...

 

51. teden cvička

VABILO!

 

Pred nami je 51. teden cvička, ki bo potekal od 26. - 28. 5. 2023 na Glavnem trgu v Novem mestu (na isti lokaciji kot lansko leto).

 

Društvo vinogradnikov Šentjanž bo sodelovalo na festivalu, ter se tako predstavilo Dolenjski in Sloveniji.

 

V Novo mesto bomo peljali naš hramček, ki bo eden izmed številnih na tej prireditvi. V in poleg hramčka se bo točilo vino, zaželeno pa je tudi da se člani, ki znate igrati kakšen inštrument tam predstavite. Seveda bomo vsi prisotni pomagali pri spremljavi z ubranimi glasovi in bo tako dogajanje še bolj zabavno, DV Šentjanž pa bolj prepoznano.

 

Več ...